Shipping to all EU countries

SHOWROOM
OG KUNDESERVICE

Brænder du for SoMe og marketing?

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt 

Start dato: Fra juli 2023 eller efter aftale

Timeantal: 30-37 timer

Arbejdstider: Butikstid

 

Showroom og Kundeservice

 

Få en spændende og alsidig stilling hos MAKE nordic, et dansk design brand i vækst! Vi søger en ny kollega, der skal være en af nøglepersonerne i vores københavnske showroom.

Kunne du tænke dig at være en del af et ungt team i en dynamisk virksomhed, hvor kundeservice, bæredygtighed og international vækst er på agendaen? Så er stillingen måske lige noget for dig! Her kan du udvikle dig personligt og fagligt, og samtidigt kan du være med til at påvirke udviklingen i virksomheden. 

 

Du får en alsidig hverdag i en mindre virksomhed, der er i rivende udvikling, og hvor personlig kundeservice og værdier spiller en altafgørende rolle. 

  

Dine primære opgaver

  • Kundeservice og salg i showroom’et
  • Kundeservice og salg på telefon, mail, chat mm.
  • Ordrehåndtering
  • Koordinering med andre afdelinger
  • Indretning og optimering af showroom’et

Din profil

  • Du er positiv, smilende og servicemindet
  • Du har erfaring med kundeservice og sætter en ære i den gode kundeoplevelse
  • Du interesserer dig for design og indretning
  • Du taler og skriver flydende dansk og engelsk på et højt niveau
  • Du bor i nærheden af showroom’et

Din arbejdsplads bliver hos MAKE nordic i Nordhavn. Her vil du dele kontor med 2-3 unge kollegaer, der arbejder på forskellige tidspunkter. Dine arbejdstider vil være fordelt på hverdage og lørdage i tidsrummet 9-18.30. Det er derfor vigtigt, at du er fleksibel og ikke har noget imod at arbejde på forskellige tidspunkter og måske holde en fridag midt på ugen.

 

Ansøgning

Er stillingen noget for dig? 
Send din ansøgning og CV med foto til Line Olesen på mail 
line@makenordic.com

Virksomhedsprofil  

MAKE nordic er en dansk virksomhed, der blev grundlagt i 2017 i Esbjerg, hvor virksomheden har sit hovedkontor.

Vores udgangspunkt er ganske simpelt kompromisløs kærlighed til arkitekttegnede møbler og bæredygtigt design. I krydsfeltet mellem nordisk design og dansk kvalitet har MAKE nordic indtaget den internationale scene og vist resultaterne af det arbejde, som møbelarkitekter udformer med blyantstrøg på deres skitser.

Vi har gjort os stor umage, inden møblerne er færdigudviklede. Fra arkitekternes skitser,  snedkerens detaljer, udvælgelsen af tekstil og læder i højeste kvalitet – til din stue.
Alt bliver født i rummet, hvor kreativitet, håndværk og detaljesans mødes, og her skabes de møbler, vi hos MAKE nordic tilbyder vores kunder – i det digitale univers.

Hos MAKE nordic har bæredygtighed en stor betydning, derfor er mere end 90% af al træ som benyttes i vores produktion fra FSC-certificerede skove. Alle polstrede møbler kan specieldesignes lige præcis til kundens ønsker, og tekstilkollektionen er mærket med anerkendte certificeringer som EU Blomsten, Oeko-tex eller Svanemærket.

Kollektionen sælges online, direkte til private hjem i hele EU og i Norden. Vi går dermed udenom den traditionelle værdikæde med forhandlere og fordyrende led. Møblerne kan derfor sælges til en meget fornuftig pris.

Den personlig service, skabes fra det første øjeblik vi møder kunden. Det er uanset, om de besøger vores showrooms, kontakter os på de sociale medier, ringer til os via telefon eller FaceTime, skriver en e-mail eller en besked på chat’en.

Vores fornemmeste opgave er at hjælpe med at opfylde personlige indretningsdrømme!
www.makenordic.com

BRUG FOR HJÆLP?

Udfyld felterne herunder, så vil du blive kontaktet af vores kundeservice hurtigst muligt. Det sidste felt udfyldes med en beskrivelse af hvad henvendelsen drejer sig om, og i hvilket tidsrum du ønsker at blive kontaktet.

Make_Nordic_detaljer

Tak for din henvendelse!

Vi kontakter dig indenfor 24 timer