BASECAMP modulsofa - MAKE nordic
0
  • Ingen produkter i kurven

BASECAMP modulsofa

Basecamp_modulsofa

SAMMENSÆT DIN PERSONLIGE MODULSOFA

Nu kan du helt selv sammensætte din modulsofa, så den passer i størrelsen til dit hjem. Du kan vælge en af modellerne herunder, eller du kan sammensætte modulerne og få din egen personlige sofa. Har du brug for hjælp, eller har du specielle ønsker til stoftype og farve, så sig endelig til. Vi hjælper gerne med at skabe din drømmesofa!  Alle sofaer fra MAKE nordic håndlaves af dygtige håndværkere. De bygges på en kraftig trækonstruktion af FSC-certificeret træ og polstres med et tykt lag Oeko-tex koldskum. Vi bruger så vidt muligt miljøvenlige materialer i alle møbler. Læs mere om bæredygtighed 

Se BASECAMP modulsofa her på webshoppen eller prøv den i et af vores danske showrooms i København, Århus og Esbjerg.

Byg din egen BASECAMP modulsofa

BASECAMP modulsofa kan bygges, så den passer til lige præcist dit hjem og dit behov for plads. Vi anbefaler, at du tegner din drømmesofa på papiret og derefter sammensætter modulerne som du ønsker. Vi hjælper dig gerne med at bygge din nye sofa. Se alle BASECAMP modulerne på denne side. Her har vi også sammensat udvalgte modeller som inspiration.

Den ultimative flydersofa

Med BASECAMP modulsofaen vil du opleve, at minderne forrenter sig længere, og at hyggen indfinder sig med det samme. Modulsofaen, uanset kombinationen, bliver det naturlige samlingspunkt for familie og venner. BASECAMP har med sit visuelle udtryk allerede fundet vej til flere boligplatforme og står som en sikker base i mange hjem.

BASECAMP modulsofa er betrukket med smukt stof, der tåler hverdagens liv og slid. Sofaen kan tåle at blive brugt og er designet til brug. Med sit rene design og muligheden for bygge din egen sofa, vil du med BASECAMP modulsofa erhverve dig en sofa, som om et årti vil kunne fortælle dine bedste historier om nærvær, fællesskab og ro.

Byg din sofa og vælg det stof, du bedst kan lide. Ud over de viste typer, har vi et stort udvalg af forskellige kvaliteter og farver. Se vores andre smukke stoftyper her.

BASECAMP modulsofa har justerbare ben, kraftige samlebeslag, og er produceret med Oeko-tex koldskum af en meget høj kvalitet, der sikrer komforten og en lang holdbarhed.

Design din egen oase.

Skal benene op, når I hygger, så byg din sofa med en chaiselong eller måske to. Den stilrene sofa kan styles med en masse bløde puder og tæpper. På den måde skaber du din egen oase og dit eget personlige look.

Er du på udkig efter en anden farve eller en anden stofkvalitet, så kontakt os endelig, og vi vil forsøge at lave sofaen, med det ønskede betræk.

BASECAMP  modulsofa er produceret efter bæredygtige principper i samarbejde med førende danske leverandører. Bæredygtigheden kommer til udtryk på flere måder

Bæredygtigt sofadesign

Designet er enkelt og tidløst. Komforten er fantastisk, og kvaliteten er i top. Når du vedligeholder din BASECAMP sofa, kan din modulsofa holde i mange, mange år. Godt design i en god kvalitet er yderst bæredygtigt, da man undgår ”køb og smid væk” effekten.

Bæredygtige sofa materialer

BASECAMP modulsofa er håndlavet i EU og bygges på et kraftigt stel af FSC-certificeret træ, så konstruktionen er stærk og holdbar. Modulsofaens bund har indbygget Nozag-fjedre for optimal siddekomfort. BASECAMP modulsofa er polstret med Oeko-tex koldskum. De fastmonterede sofahynder har ligeledes en højelastisk kerne af Oeko-tex koldskum, der holder formen i mange år.

Hos MAKE nordic har vi et stort fokus på bæredygtighed og ønsker at begrænse brugen af unødvendige kemikalier. Derfor har vi valgt, at bruge Oeko-tex koldskum i alle sofaer. Oeko-tex er din garanti for, at vores koldskum er testet for sundhedsskadelige stoffer, kemikalier og farvestoffer. Det betræk vi bruger på BASECAMP modulsofa er slidstærkt og mærket med Oeko-tex eller andre gode Eco labels afhængigt af typen, du vælger.

Vil du se andre stoftyper, så klik her og bestil gratis stofprøver 

Del via:

© MAKE nordic 2017 - 2019