0
  • Ingen produkter i kurven

LEVERING

VI GLÆDER OS TIL AT LEVERE DINE MØBLER

Mindre møbler leveres til en pakkeshop

Bestiller du bænke, skamler eller andre mindre møbler, tager det ofte kun et par dage fra du bestiller, til du modtager dine nye møbler. Vi leverer de mindre møbler med GLS til den nærmeste pakkeshop, som du selv vælger ved bestillingen, inden du betaler. Enkelte bænke leveres til din dør, hvis de overskrider grænserne hos en pakkeshop. Det drejer sig oftest om den store UMI bænk.

Større møbler leveres med fragtmand

Større møbler som stole, borde og sofaer leveres fragtfrit med vores fragtmand til nærmeste kantsten, hvor en lastbil kan komme frem. Ønsker du indbæring, kan dette bestilles mod en merpris. Vi vi gerne gøre det lettest muligt for dig, så vi kontakter dig altid i god tid inden levering, hvis dine møbler leveres med fragtmand.

Dine varer leveres altid ved nærmeste kantsten i forbindelse med en tilgængelig fordør i gadeplan. Det er altid en god idé at have ekstra hjælp på stedet til at bære dine nye møbler ind når de leveres ved kantstenen. Kontakt os gerne hvis du ønsker at tilkøbe hjælp til indbæring.

Vi kontakter dig vedr. levering

Når du bestiller større møbler, der skal leveres af en fragtmand, vil du blive kontaktet i god tid vedr. leveringsdagen, så du har mulighed for at være hjemme. Vores chauffør kontakter dig også og aftaler et ca. tidspunkt, og/eller du vil blive ringet op på dagen for besked omkring leveringstidspunkt. På den måde har du mulighed for at være hjemme, når dine nye møbler ankommer.


Det er desværre ikke muligt at få et helt præcist leveringstidspunkt inden for det angivne tidsrum på dagen. Hvis du oplyser et telefonnummer ved bestilling, kontakter vi dig naturligvis inden, vi kommer. Det er nemlig ikke muligt at ringe direkte til den pågældende chauffør.

Aftalen med vores leveringspartnere tager udgangspunkt i hurtig og sikker levering af møblerne. Det er derfor ikke muligt at betale ved levering, og fragtmændene har heller ikke mulighed for at montere møbler eller fjerne eventuelt affald, ej heller mod kontant betaling.
I øjeblikket tilbyder vi desværre ikke levering til ikke-brofaste øer.

 

 

Del via:

© MAKE Nordic 2017 - 2020