0
  • Ingen produkter i kurven

LEVERING

VI LEVERER MØBLERNE TIL DIG

Når du bestiller møbler hos MAKE nordic, vil vi gøre alt hvad vi kan for at give dig den bedst mulige oplevelse. Derfor leverer vi møblerne så hurtigt, det er muligt i samarbejde med GLS og erfarne møbelfragt firmaer. 
Er varene på lager sendes de, så du har dem i løbet af en uge. Bestiller du en sofa, et spisebord eller en stol, producerer vi ofte møblet specielt til dig. Og så bliver du kontaktet, når dit møbel er klart til levering.
Læs mere om, hvordan dine møbler leveres herunder.

VI GLÆDER OS TIL AT LEVERE DINE MØBLER

Mindre møbler leveres til en pakkeshop

Bestiller du bænke, skamler eller andre mindre møbler, tager det ofte kun et par dage fra du bestiller, til du modtager dine nye møbler. Vi leverer de mindre møbler med GLS til den nærmeste pakkeshop, som du selv vælger ved bestillingen, inden du betaler. Enkelte bænke leveres til din dør, hvis de overskrider grænserne hos en pakkeshop. Er du ikke hjemme, når dit møbel leveres, får du en besked fra GLS, så du kan oplyse, hvornår det kan leveres. Det drejer sig oftest om stole, barstole og den store UMI bænk.

Større møbler leveres med fragtmand

Større møbler som stole, borde og sofaer leveres fragtfrit med vores fragtmand til nærmeste kantsten, hvor en lastbil kan komme frem. Ønsker du indbæring, kan dette bestilles mod en merpris. Vi vi gerne gøre det lettest muligt for dig, så vi kontakter dig altid i god tid inden levering, hvis dine møbler leveres med fragtmand.

Dine varer leveres altid ved nærmeste kantsten i forbindelse med en tilgængelig fordør i gadeplan. Det er en god idé at have ekstra hjælp på stedet til at bære dine nye møbler ind når de leveres ved kantstenen. Kontakt os gerne hvis du ønsker at tilkøbe hjælp til indbæring.

Vi kontakter dig vedr. levering

Når du bestiller større møbler, der skal leveres af en fragtmand, vil du blive kontaktet i god tid vedr. leveringsdagen, så du har mulighed for at være hjemme. Vores chauffør kontakter dig også ca. en time før levering på den aftalte dag. På den måde har du mulighed for at være hjemme, når dine nye møbler ankommer.


Det er desværre ikke muligt at få et helt præcist leveringstidspunkt inden for det angivne tidsrum på dagen. Hvis du oplyser et telefonnummer ved bestilling, kontakter vi dig naturligvis inden, vi kommer. Det er nemlig ikke muligt at ringe direkte til den pågældende chauffør.

Aftalen med vores leveringspartnere tager udgangspunkt i hurtig og sikker levering af møblerne. Det er derfor ikke muligt at betale ved levering, og fragtmændene har heller ikke mulighed for at montere møbler eller fjerne eventuelt affald, ej heller mod kontant betaling.
I øjeblikket tilbyder vi desværre ikke levering til ikke-brofaste øer.

 

 

Del via:

© MAKE Nordic 2017 - 2020