0
  • Ingen produkter i kurven

Mika Tolvanen

MIKA
TOLVANEN

Med en uddannelse fra både Kunst- og Designuniversitetet i Helsinki og fra ”Royal College of Art” i London, har Mika Tolvanen en stærk baggrund, og han designer efter den overbevisning, at funktionen i hvert design afgør dets udseende. At Mikas Tolvanens designs er orienteret mod funktion, betyder dog ikke at de ikke er smukke, tværtimod.

Mike Tolvanen er født, opvokset og bosat i Finland. Sammen med sin kone, Julie Tolvanen – en amerikansk designer, har Mika Tolvanen siden 2015 drevet Studio Tolvanen. Den måde de bor og omgås naturen på i Finland, har en stærk indflydelse på deres liv og dermed også deres design. Produkterne er både selvforklarende, ukomplicerede og alligevel komplekse i deres brug. Der er desuden flere eksempler på, at Mika Tolvanen tænker bæredygtige materialer ind i sine designs.

Mike Tolvanen har igennem tiden samarbejdet med række kendte virksomheder, herunder Muuto, Woud, NakNak og Zanotta. I 2012 blev Mika Tolvanen tildelt Bruno Mathsson-prisen og i sidste år (2017) blev han udnævnt ”Finnish Furniture Designer of the Year 2017”.

Del via:

© MAKE nordic 2017 - 2018