Shipping to all EU countries

Sådan skal
din stue se ud i 2021

Hvordan får du
det bedst mulige ud af din stue i det nye år?

Nyt år, nye muligheder. 2020 blev det år, vi gjorde alt hjemmefra og blev testet på samtlige parametre. Nu ser vi frem mod 2021 fyldt med håb og bud på de 3 nyeste boligtendenser til din stue. Vi går et år i møde med multifunktionalitet, en varm farve palette, og bæredygtige møbler. 

Varme og jordnære toner

Gennem de seneste år har de skandinaviske hjem eksperimenteret med farver og modige valg til indretningen i stuen. Vi har turde at overskride grænser i hjemmet og arbejde med andre materialer og toner. Pangfarver og pasteller har fundet vejen, men nu går det i en modsat retning.
 
Efter det turbulente år vi alle havde i 2020, har vi brugt langt mere tid hjemme i stuen, end vi har gjort førhen. Derfor bliver det vigtigere for os, at vores hjem er et sted, vi kan finde ro, frem for et område, der er fyldt med farver. Det fungere ikke længere, at der er for mange nuancer, der kan forstyrre freden i stuen.
 
Naturlige og jordbundne farver træder ind i vores stuer og skaber en tryg og rolig stemning i vores indretning. De varme toner gør, at man nemt kan bruge flere timer i det samme rum, uden at have for meget uro. Brug det som maling på væggen eller som en brun sofa. 
KAAMOS sofa
anotherstudio-1-365A5898

En stue er ikke bare en stue

Hvis der er noget år 2020 har lært os, så er det, at man skal kunne bruge sit hjem til alting. Sidste år var der akut brug for nye funktioner i boligen, hvor stuen skulle bruges som både stue, klasselokale og arbejdsplads. Denne tendens vil uden tvivl forfølge os i år 2021, og derfor bør vi indrette hjemmet, så det kan tilpasse alles behov.
 
Det vigtigste for mange af os lige nu er, at hjemmekontoret spiller. Der skal kreeres rum og ro til, at der kan arbejdes hjemmefra, samtidigt med at dagligdagen går videre. Her er det smartest med et langt bord, så der kan være en arbejds- og familie ende. Derudover finder de møbler, der har flere funktioner, god plads i vores stue. Her taler vi sovesofa, ting, der kan klappes op ad væggen, opbevaringsmøbler, der lynhurtigt kan pakke tingene væk og lignende. Indretningen skal være multifunktionel og let.

Indret bæredygtigt

Bæredygtighed er det emne, der har været på alles læber de sidste par år, og vi kommer heller ikke udenom det, når vi taler indretning. Dette fokus på bæredygtighed vil kun blive større i det nye år, hvor alt engangsplast bliver udskiftet med bedre alternativer og zero waste bare vokser.

Vi bliver alle mere opmærksomme på, hvordan vi kan optimere vores måde at forbruge på, og hvordan vi bliver mere bæredygtige. Dermed kommer der også flere brands, der skaber alternative produkter og tænker bæredygtighed ind i deres produktion og design.

År 2021 vil byde på flere rene naturmaterialer som hør, hamp og læder, mens glas og blanke overflader også træder ind. Dog handler det ikke kun om at vælge bæredygtige materialer, men lige så meget at vælge klassiske løsninger, der kan holde i lang tid. Derfor bør du i år 2021 tænke på, hvordan dine møbler er produceret. samt hvor længe du kan have dem, når du indretter din stue. 

Design bench with strap, oak

BRUG FOR HJÆLP?

Udfyld felterne herunder, så vil du blive kontaktet af vores kundeservice hurtigst muligt. Det sidste felt udfyldes med en beskrivelse af hvad henvendelsen drejer sig om, og i hvilket tidsrum du ønsker at blive kontaktet.

Make_Nordic_detaljer

Tak for din henvendelse!

Vi kontakter dig indenfor 24 timer