0
  • Ingen produkter i kurven

Salg og Levering

GENERELLE OPLYSNINGER

MAKE nordic
Helgolandsgade 21
6700 Esbjerg
E-mail: kontakt@makenordic.com
Telefon: +45 29103800

CVR NR: 38796631
Reg. Nr. 7701
Kontonummer: 0002945630
MobilePay: 54854

 

BESTILLING

Lige nu får du gratis fragt og gratis returnering af træmøbler indenfor 14 dage. Gælder ikke sofaer og udstillingsmodeller.
Du kan derfor bestille og prøve møblerne af i dit eget hjem og levere dem tilbage, hvis de ikke passer til din indretning. Se uddybning under fortrydelse og returnering.

MAKE nordic’s sortiment sælges udelukkende via egen online webshop i Danmark. De fleste møbler, kan du ikke få andre steder end hos os.
Din ordre modtages online – men du er naturligvis også velkommen til at ringe eller skrive til os ved spørgsmål, eller hvis du ønsker at bestille via telefon og betale via bankoverførsel.
Skulle du ønske et stof eller læder på et polstret møbel, som ikke vises på shoppen, så send os gerne en mail, og vi vil forsøge at imødekomme dit ønske. Ofte kan det godt lade sig gøre at betrække modellerne med andet end det viste. Du kan dog ikke gøre brug af din fortrydelsesret ved bestilling af specialfremstillede møbler eller specielt stof, der ikke er en del af basiskollektionen på makenordic.com.

BETALING

Betaling trækkes fra din konto på afsendelsesdagen. Har du fået en ordrebekræftelse eller faktura, skal beløbet betales via en bankoverførsel eller MobilePay, inden du kan modtage varen.

Du kan betale med Dankort, Visa, Visa Electron, Maestro og Mastercard. Betaling reserveres fra din konto ved bestilling, men trækkes først ved afsendelse.

Alle priser angivet på makenordic.com er inklusive moms og i danske kroner.

 

FINANSIERING

Du kan få finansieret dit køb med Basisbank/Lånlet over 12 eller 23 måneder. Kontakt os gerne, hvis du ønsker denne mulighed.

 

LEVERING

Bestiller du bænke eller skamler, leveres de med GLS til nærmeste pakkeshop, med mindre du vælger andet. De større møbler som stole, borde og sofaer leveres med fragtmand til nærmeste kantsten, hvor en lastbil kan komme frem. Vi kontakter dig, hvis dine møbler leveres med fragtmand. Dine varer leveres altid ved nærmeste kantsten i forbindelse med en tilgængelig fordør i gadeplan. Har du behov for hjælp til at bære dine møbler ind i boligen eller op i en lejlighed, er det en god idé at have et par hjælpere på stedet. Kontakt os gerne hvis du vil tilkøbe indbæring. Har du opgivet et mobilnummer ved bestilling, vil vores chauffør kontakte dig på telefon eller SMS dagen før din levering vedr. ca. tidspunkt for levering eller minimum den samme dag, varen leveres. På den måde har du mulighed for at være hjemme, når din ordre ankommer.

Bor du i et andet land, så noter venligst dette ved bestilling, og vi kontakter dig vedr. levering.

 

VAREMODTAGELSE

Når du modtager dine nye møbler, er det vigtigt, at du kontrollerer, at det er de rette produkter, der leveres, samt om der er synlige skader på emballagen eller produktet. Er alt som forventet, skal du kvittere for modtagelse. Hvis emballagen er beskadiget, eller bærer synlige tegn på defekt, skal du på fragtbrevet kun kvittere for modtagelse med forbehold for eventuelle skader på indholdet eller undlade at modtage varen, og bede chaufføren tage den retur igen.

 

FORTRYDELSESRET

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Fortrydelsesfrist udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget/afhentet din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal sendes til kontakt@makenordic.com. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.
Varen skal returneres i den originale emballage og i samme stand som ved modtagelse. Leveres varen ubrugt og i original emballage refunderes det fulde beløb. 

 

RETURNERING

Hvis du ønsker at fortryde dit køb, skal du sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, så vi modtager den senest 10 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Dette aftales i samarbejde med MAKE nordic. Lige nu betaler vi for returfragten, hvis den arrangeres af os. Aftales returneringen med os, sørger vi for at afhente varen på det aftalte tidspunkt.

Sofaer,  udstillingsmodeller og specialfremstillede hynder er ikke dækket af din gratis returnering. Her afholder du selv udgifter i forbindelse med varens returforsendelse, og bærer risikoen for at varen, fra tidspunktet for varens levering hos dig til den modtages retur hos MAKE nordic.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

MAKE nordic
Helgolandsgade 21
6700 Esbjerg

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

VARER UNDTAGET FORTRYDELSESRETTEN

Varer, som er specialfremstillet efter dine specifikationer (stof der ikke er standard) eller har fået et tydeligt personligt præg, er undtaget af fortrydelsesretten.

 

TILBAGEBETALING AF KØBET

Tilbagebetaling sker senest 3 hverdage efter at varen er modtaget retur hos MAKE nordic.

 

REKLAMATIONSRET

MAKE nordic’s reklamationspolitik overholder den til enhver tid gældende købelov. Du har 2 års reklamationsret på alle varer. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Du kan ikke påberåbe dig fejl og mangler, der viser sig mere end 2 år efter varens levering. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Bemærk at slidtage på stof og overflader ikke nødvendigvis er reklamationsberettiget.
Eventuelle fejl eller mangler ved det modtagne skal påberåbes inden for rimelig tid efter, at de er konstateret eller burde være konstateret. (Som udgangspunkt inden for 1 måned). Så vidt muligt skal billededokumentation på fejl og mangel sendes til line@makenordic.com. Derefter aftales herefter evt. returnering eller reparation.

 

PERSONLIGE OPLYSNINGER

Ingen personlige oplysninger der registreres på makenordic.com, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjepart. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos MAKE nordic. Du kan til hver en tid få indsigt i dine data, få dem slettet eller overdraget.
I forbindelse med elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet. Det er en godkendt udbyder med godkendelse fra E-mærket.
Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg. Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen “Funktioner” og menupunktet “Internetindstillinger”.
Under et køb udbeder vi os f.eks. navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve “kontrakten” (købsaftalen) lagres ikke hos MAKE nordic på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.
Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!
Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.
Som registreret hos MAKE nordic, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til line@makenordic.com

 

OPLYSNINGER OM KLAGEMULIGHEDER

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os rettes i første omgang til Line på tlf. 29361463 eller mail.

Det er herefter muligt at indgive klagen til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.
EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land.
Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr.

Del via:

© MAKE Nordic 2017 - 2020