0
  • Ingen produkter i kurven

Salg og Levering

Generelle Oplysninger:

MAKE nordic
Helgolandsgade 21
6700 Esbjerg
e-mail: line@makenordic.com
Telefon: 29361463

CVR NR: 38796631
Reg. Nr. 9244
Kontonummer 2440041836

Bestilling:

MAKE nordic’s sortiment sælges udelukkende via egen online webshop i Danmark. De fleste møbler, kan du ikke få andre steder end hos os.
Din ordre modtages online – men du er naturligvis også velkommen til at ringe eller skrive til os ved spørgsmål, eller hvis du ønsker at bestille via telefon og betale via bankoverførsel.
Skulle du ønske et stof på et polstret møbel, som ikke vises på shoppen, så send os gerne en mail, og vi vil forsøge at imødekomme dit ønske. Ofte kan det godt lade sig gøre at polstre modellerne med andre stoffer end de viste. Du kan dog ikke gøre brug af din fortrydelsesret ved bestilling af specialfremstillede møbler eller specielt stof, der ikke er en del af basiskollektionen på makenordic.com.

Betaling:

Betaling trækkes fra din konto på afsendelsesdagen. Har du fået en faktura, betales beløbet, inden du kan modtage varen.
Du kan indenfor 2 hverdage efter bestilling annullere eller ændre i ordren uden problemer.
Vælger du at ændre eller annullere din bestilling senere end 3 hverdage efter bestilling, trækker vi 25% af varens pris inkl. moms på dit kort.
Møbler produceres til dig efter ordre, og derfor er produktionen påbegyndt efter 2 dage og kan således ikke ændres. Beløbet dækker omkostninger til håndteringer og ændringer i produktionen.

Du kan betale med Dankort, Visa, Visa Electron, Maestro og Mastercard. Betaling reserveres fra din konto ved bestilling, men trækkes ved afsendelse.
Du kan også få finansieret dit køb med Basisbank/Lånlet over 12 eller 23 måneder. Læs mere om muligheden på det enkelte produkt.
Alle priser angivet på makenordic.com er inklusive moms og i danske kroner.
Bor du i et andet land, så norter venligst dette ved bestilling, og vi kontakter dig vedr. levering.

Levering:

Har du opgivet et mobilnummer ved bestilling, vil vores chauffør kontakte dig på sms eller telefon dagen før din levering vedr. ca. tidspunkt for levering eller minimum den samme dag, varen leveres. På den måde har du mulighed for at være hjemme, når din ordre ankommer. Dine varer leveres altid ved nærmeste kantsten i forbindelse med en tilgængelig fordør i gadeplan. Har du behov for hjælp til at bære dine møbler ind i boligen eller op i en lejlighed, kan dette naturligvis bestilles mod ekstra betaling. Kontakt os gerne efter behov.

Varemodtagelse:

Når du modtager dine nye møbler, er det vigtigt, at du kontrollerer, at det er de rette produkter, der leveres, samt om der er synlige skader på emballagen eller produktet. Er alt som forventet, skal du kvittere for modtagelse. Hvis emballagen er beskadiget, eller bærer synlige tegn på deffekt, skal du på fragtbrevet kun kvittere for modtagelse med forbehold for eventuelle skader på indholdet eller undlade at modtage varen, og bede chaufføren tage den retur igen.

Fortrydelsesret:

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Fortrydelsesfrist udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget/afhentet din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal sendes til line@makenordic.com. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.
Varen skal returneres i den originale emballage og i væsentlig samme stand. Leveres varen ubrugt og i original emballage refunderes det fulde beløb. Har varen tydelige brugsspor, fejl eller mangler – eller uden original emballage fratrækker vi minimum 50% af varens pris. Denne omkostning dækker at varen skal sælges til en anden køber med et tab.

Returnering:

Hvis du ønsker at fortryde dit køb, skal du sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, så vi modtager den senest 10 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.
Du afholder selv udgifter i forbindelse med varens returforsendelse, og bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering returner til MAKE nordic.

Varer Undtaget Fortrydelsesretten:

Levering af varer, som er specialfremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg. Dette opgives tydeligt ved bestilling.

Tilbagebetaling af Købet:

Tilbagebetaling sker senest 3 hverdage efter at varen er modtaget retur hos MAKE nordic.
I tilfælde af en værdiforringelse eller returnering i andet end originalemballagen, fratrækkes minimun 50% af varen pris, da varen skal sælges med tab for MAKE nordic.

Hvis du Fortryder Købet, Skal Varen Sendes til:

MAKE nordic
Helgolandsgade 21
6700 Esbjerg

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret:

MAKE nordic’s reklamationspolitik overholder den til enhver tid gældende købelov. Du har 2 års reklamationsret på alle varer. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Du kan ikke påberåbe dig fejl og mangler, der viser sig mere end 2 år efter varens levering. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Bemærk at slidtage på stof og overflader ikke nødvendigvis er reklamationsberettiget.
Eventuelle fejl eller mangler ved det modtagne skal påberåbes inden for rimelig tid efter, at de er konstateret eller burde være konstateret. (Som udgangspunkt inden for 1 måned). Så vidt muligt skal billededokumentation på fejl og mangel sendes til line@makenordic.com. Derefter aftales evt. returnering eller reparation.

Personlige Oplysninger:

Ingen personlige oplysninger der registreres på makenordic.com, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjepart. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos MAKE nordic. Du kan til hver en tid få indsigt i dine data, få dem slettet eller overdraget.
I forbindelse med elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet. Det er godkendt udbyder med godkendelse fra E-mærket.
Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg. Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen “Funktioner” og menupunktet “Internetindstillinger”.
Under et køb udbeder vi os f.eks. navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve “kontrakten” (købsaftalen) lagres ikke hos MAKE nordic på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.
Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!
Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.
Som registreret hos MAKE nordic, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til line@makenordic.com

Oplysninger om Klagemuligheder:

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.
EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land.
Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr.

Del via:

© MAKE nordic 2017 - 2019