Shipping to all EU countries

Konkurrence

VIND 500 DKK TIL MAKE NORDIC

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om et gavekort til MAKE nordic på 500 DKK. Hver advent i december trækker vi en ny vinder, og er du den heldige vinder kontakter vi dig via e-mail. Vinderen offentliggøres også her på siden og på sociale medier.

 

VINDERE

 

  • AUGUST         /     Sarah Winther
  • SEPTEMBER   /     Mia Bejlegaard
  • OKTOBER      /     Trine Salling 
  • NOVEMBER   /     Sophia Holmstrup
  • DECEMBER:         
  • 1. advent  / Anna Emilie Ravn
  • 2. advent  / Sofie Olesen

KONKURRENCEBETINGELSER

Hvem kan deltage?

Alle kan selvfølgelig deltage i konkurrencen. Og selvom du har fulgt os længe, er du stadig med i konkurrencen. Så bare rolig – du behøver ikke at afmelde dig bare for at melde dig til igen. Ansatte i MAKE nordic og deres husstande kan dog ikke deltage i konkurrencen.

Præmier

Præmien er fra MAKE nordics kollektion og udskiftes hver måned. Den kan ikke byttes til en anden præmie eller til kontanter. 

Din sikkerhed

Du kan tage det helt roligt. Din e-mail er i sikre hænder når du har givet den til os, og vi giver den ikke til andre. Du kan læse mere om dine rettigheder og vores behandling af personoplysninger i vores persondatapolitik.

MAKE nordic betaler alle fragtomkostninger, der måtte tilhøre din præmie. I tilfælde af tvivl eller uenighed om konkurrencevilkårene vil det være MAKE nordic der fastlægger fortolkningen.

Vinderne trækkes

Vinderne findes ved tilfældig lodtrækning, og alle vindere offentliggøres med navn på vores hjemmeside, i vores nyhedsbrev og på vores Instagram. Vinderen kontaktes via e-mail, såfremt den korrekte e-mail er opgivet ved deltagelse. Herefter har du 30 dage til at gøre krav på din præmie. Bemærk at vi kun sender præmier inden for Europa. Bor du uden for Europa, kan din gave afhentes i et valgfrit MAKE nordic showroom. Vi leverer din præmie hurtigst muligt, men indenfor 30 dage. Ved deltagelse i en konkurrence hos MAKE nordic accepterer deltageren ovennævnte konkurrenceregler.

BRUG FOR HJÆLP?

Udfyld felterne herunder, så vil du blive kontaktet af vores kundeservice hurtigst muligt. Det sidste felt udfyldes med en beskrivelse af hvad henvendelsen drejer sig om, og i hvilket tidsrum du ønsker at blive kontaktet.

Make_Nordic_detaljer

Tak for din henvendelse!

Vi kontakter dig indenfor 24 timer